El Cap de Govern respon a les preguntes de la Ciutadania en matèria d'habitatge i poder adquisitiu

ACCÉS AL FORMULARI

 

Nova edició d’ "El cap de Govern respon" per respondre qüestions de la ciutadania en matèria d’habitatge i poder adquisitiu

 

El proper dimarts 24 de gener, a les 21.30 hores, tindrà lloc una nova edició d’ "El cap de Govern respon". Es tracta d’un format perquè la ciutadania pugui adreçar al cap de l’Executiu, Xavier Espot, preguntes, reflexions o propostes. En aquest cas, hauran d’estar relacionades amb la temàtica de l’habitatge i del poder adquisitiu. El Govern considera que, un cop aprovats diferents paquets de mesures relacionats amb aquestes matèries, pot ser un bon moment per respondre dubtes, consultes i preocupacions.

Així, aquest format d’audiència ciutadana s’emmarca en el Reglament de participació ciutadana i busca una participació directa de la ciutadania.

Les persones interessades a participar han d’omplir aquest formulari i adjuntar de forma anticipada les seves preguntes.

 

El termini per presentar qüestions és del 16 al 22 de gener.

La durada del programa és d’una hora, aproximadament, i les preguntes es respondran per temes i, en alguns casos, de manera agrupada. En cas que hi hagi qüestions que no es puguin respondre per manca de temps, es contestaran per escrit i es publicaran a la plataforma www.visc.ad.

A banda, ‘El cap Respon’ es podrà seguir en directe a Ràdio i Televisió d’Andorra i a www.govern.ad/directe.

 

 

Documents relacionats d'interès:

PDFICONAvís del 28-12-2022 de convocatòria per a la celebració d’una audiència ciutadana el 24 de gener del 2023 a les 21.30 h

PDFICONDecret 444/2022, del 26-10-2022, pel qual s’aprova el Reglament de participació ciutadana.